Proteinele

Secretul performanței tale
cu Stay Strong

Proteinele sunt esențiale pentru orice regim alimentar, dar devin deosebit de importante când vine vorba de performanța sportivă. Ele sunt fundamentul puterii și al energiei tale, ajutându-te să depășești orice limită.

Puterea proteinelor în organism

Proteinele sunt alcătuite din aminoacizi, blocurile de construcție ale vieții. Există 20 de aminoacizi diferiți, dintre care 9 sunt esențiali, și trebuie obținuți prin alimentație. Aceste proteine repară și construiesc țesuturile musculare, vitale după antrenamentele intense.

Proteinele – combustibilul performanței sportive

Pentru sportivi, proteinele sunt cheia succesului:

Refacerea mușchilor: după fiecare antrenament intens, mușchii tăi au nevoie de proteine pentru a se repara și a deveni mai puternici. Ele accelerează recuperarea și reduc durerile musculare, astfel încât să poți continua să îți împingi limitele.

Creșterea masei musculare: proteinele contribuie la sinteza proteinelor musculare, esențială pentru creșterea și menținerea masei musculare și te ajută să-ți atingi obiectivele de fitness, fie că vrei să devii mai puternic sau să îți tonifiezi corpul.

Energie și rezistență: proteinele mențin un nivel ridicat de energie și previn pierderile musculare în timpul antrenamentelor intense.

Produsele Stay Strong Pro sunt special concepute pentru a furniza proteine de înaltă calitate, într-o formă delicioasă și convenabilă:

  • Budinci și mousse-uri: 18-20g de proteine per porție, fără zahăr adăugat și fără lactoză, perfecte pentru o gustare sănătoasă
  • Iaurturi: 20g de proteine per porție, fără adaosuri, ideale pentru micul dejun sau o gustare între mese
  • Shake-uri: 25g de proteine per sticlă, oferind un boost proteic înainte sau după antrenament
Atinge-ți potențialul maxim cu Stay Strong!
keyboard_arrow_up